Gratis zondagbezorging

Service van Coolblue.

Gratis zondagbezorging

Je leest het goed, we bezorgen ook op zondag. Zo heb je tenminste wél de tijd om de handleiding te lezen. Of om op je gemak alle knopjes te proberen. Zaterdag voor 23.59 uur besteld, is op zondag gratis tussen 12.00 - 18.00 uur bezorgd.

Hoe werkt het?

  1. Bestel voor zaterdag 23.59 uur.
  2. Op zondag bezorgen we tussen 12.00 en 18.00 uur.
  3. Pak je pakketje uit en neem lekker de tijd om alles te proberen.

Je hoeft niet per se op zaterdag te bestellen om je pakketje op zondag bezorgd te krijgen. Je kunt de hele week deze gratis bezorgoptie aanvinken in het winkelmandje. Makkelijk toch?

Voorwaarden

Een paar kleine dingetjes die goed zijn om te weten:

  • Ben je niet thuis of krijgen we geen gehoor, dan leveren we op zondag niet bij de buren. We proberen het dan maandag nog eens.
  • Bij de bezorging van je pakketje willen we graag jouw handtekening.
  • Je pakketje wordt op zondag bezorgd door PostNL.

Uitzonderingen

Helaas kunnen we niet alle producten, op alle plaatsen in Nederland bezorgen. Hieronder vind je de uitzonderingen op gratis zondagbezorging:

  • Grote producten zoals wasmachines en grote TV's kun je niet op zondag laten bezorgen. Bij de desbetreffende grote producten zul je tijdens het bestelproces dus niet de optie `gratis zondagbezorging' aan kunnen vinken.
  • Producten met een abonnement, zoals smartphones en tablets, bezorgen we niet op zondag. Losse toestellen zonder abonnement wel. Bij het selecteren van een abonnement zul je tijdens het bestelproces dus niet de optie `gratis zondagbezorging' aan kunnen vinken
  • Gratis zondagbezorging geldt niet voor de Waddeneilanden.
  • Bestellingen om af te halen bij een PostNL-ophaalpunt liggen vanaf maandag voor je klaar.

Neem een kijkje in onze shops

Contactopties Bekijk openingstijden

Eerder bekeken door jou